Årets farge er sølvgrønn!

4. mars 2019
Interiør
topbanner

Nå handler det om å finne roen i en hektisk hverdag. Vakre grønne nyanser hentet rett fra naturen – dempet, sofistikert og mykt – blir med oss inn i hjemmet i 2019. Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet.


Finn roen med årets farge

I en verden der teknologien styrer store deler av hverdagen vår, er det godt å søke tilbake til naturen. Sølvgrønn finner vi igjen i myrbusker på fjellet om høsten – og i den sarte fargen på baksiden av nyutsprungne blader om våren.
Sølvgrønn handler om å trekke seg tilbake, om å finne ro og sjelefred – og kommer til å være en populært valg for årets oppussingsprosjekter. Fargen oppleves som en myk omfavnelse, og hjelper deg å ”lande” i det du kommer hjem.

Tenk helhet!

Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Vi kan tilby et stort utvalg av plisségardiner, rullegardiner, persienner og lamellgardiner som matcher årets farge.Eksempler på de grønne fargetonene som kommer til å prege 2019:

Sølvgrønn FR1460

Salix Alba FR1464

Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler