Erstatt de tradisjonelle gardinene – få et effektivt og spennende interiør!

Interiør, Solskjerming
For mange er tradisjonelle gardiner en naturlig løsning, men disse er ikke ideelle dersom du ønsker fleksibilitet ved skjerming for sol, lys og innsyn. Med tanke på det interiørmessige så finnes det i dag en rekke spennende, stilige og avanserte alternativer til de tradisjonelle gardinene.

6 gode alternativer til tradisjonelle gardiner:

Persienner reflekterer solstråler og lys mellom lamellene uten sjenerende blending, og er svært fleksible i bruk. Les mer om persienner her.


Plisségardiner kan tilpasses de fleste typer vinduer og former, og tar dessuten liten plass. Her kan du velge blant et stort utvalg farger, design og kvaliteter – fra transparente til mørkleggende. Les mer om plisségardiner.                                                                                                                                                                    

Zebra er en smart rullegardin med to lag av tekstil. Tverrgående striper av åpne og lukkede felt gjør at du kan justere åpningene ved å overlappe stripene på de to lagene. Les mer om Zebra.   

                                           

Rullegardiner finnes nesten i uendelige kombinasjoner av stoff, farger, design, tetthetsgrad og tilbehør. Les mer om rullegardiner. 
                                                                                                                   

Lamellgardiner er ofte den beste løsningen for skråvinduer eller store glassflater. Et moderne design og uttrykk gjør lamellgardiner like aktuelle både i hjemmet som på arbeidsplassen. Les mer om lamellgardiner her.

Screens er en type kraftig, utvendig rullegardin. Den tar liten plass og kan enkelt skjules bak en ytre fasadekledning. Den er også værbestandige og lite utsatt for vind. Les mer om screens her.


Snorløse og helautomatiske løsninger
Når du velger alternativer til tradisjonelle gardiner skaper du rom med rene, moderne linjer. Løsningene kan virkelig løfte helhetsinntrykket i et hjem.

De ulike alternativene kan leveres med trådløse løsninger – som ikke bare er av estetiske grunner, men også av sikkerhetsmessige hensyn. Både persienner, rullegardiner og plisségardiner kan opereres uten bruk av synlige snorer. Flere av produktene leveres også med helautomatiske løsninger og kan styres med en fjernkontroll eller en mobiltelefon. 

Vanskelig å velge? Markisemannen kommer hjem til deg med vareprøver og gode råd. Be om gratis befaring her!
                                                                                              
Estetiske alternativer som gir skjerming for sol, lys og innsyn
Det er mange grunner til å ville stoppe sollys både sommer og vinter, som f.eks. å hindre å bli blendet når man ser på TV eller å unngå solbleket interiør og møblement. Hvis du har vindusflater mot andre beboere eller steder der folk ferdes, ønsker du kanskje også å hindre innsyn. Løsningene kan også redusere varmetapet fra vinduene med opp til 46 prosent vinterstid, og gi en varmereduksjon på inntil 60 prosent om sommeren.

De fleste av oss ønsker å oppnå alt dette i ulike kombinasjoner, samtidig som vi ønsker å slippe noe lys inn. Dette er mye lettere å regulere med de mange alternativene og ulike justeringsmulighetene disse løsningene har – i forhold til tradisjonelle gardiner.

Be om gode råd og gratis befaring

Markisemannen gir informasjon om produktenes egenskaper og hvordan de ulike tekstilene vil fungere i dagslys, ved direkte sollys og kveldslys. Disse kan endre både farge, mønster og egenskaper for inn- og utsyn. Be om gratis og uforpliktende befaring, og få gode råd på kjøpet!
Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler