Forhindre innsyn fra naboen? Velg riktig løsning!

Med en veggmontert sidevegg kan du skape le – og samtidig gjøre terrassen litt mer privat ved å forhindre innsyn sideveis. Det finnes enkle, praktiske løsninger på sidevegger i fleksibelt materiale som rulles helt sammen inne i en sidestolpe, og som enkelt kan trekkes ut ved behov. Les mer om veggmontert skjerming her.

Har du et tak over uteplassen, men trenger skjerming fra sidene eller foran, er en takhengt levegg et fullgodt alternativ. Les mer om takhengt skjerming her.

Har du en terrassemarkise, kan en nedsenkbar frontkappe med screenduk festes mot gelender, gulv, eller til justerbare vindsikringsstag. Den skjermer for innsyn i front – i tillegg til lav sol og vind. Frontkappen kan heves og senkes manuelt. Les mer om frontkappe her.

Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler