Forleng sommerkveldene!

27. april 2016
Pergola, Uteplass
topbanner
Liker du å sitte ute om kvelden og kose deg med god mat og venner? La ikke regn eller kjølige høstkvelder stoppe deg fra et hyggelig terrasseliv.

Er det noe nordmenn vet å sette pris på, er det å nyte sommermånedene så lenge temperaturen tillater det. For å skape det ekstra uterommet, kan du velge i både fargerike, moderne og praktiske løsninger.


Med Pergola kan du invitere til hageparty uansett vær

Pergolaen er opprinnelig italiensk, der man siden renessansetiden har bygget hagekonstruksjoner som slyngplanter kan feste seg i. Den moderne pergolaen er en type markise som har fastmonterte ben i bakken. Den gir muligheten for permanent skjerming både for sol og regn, og skaper en funksjonell, intim uteplass.

– Siden konstruksjonen monteres fast i bakken, blir den svært stabil. Den tåler mer vind enn en tradisjonell markise, og den kan også være frittstående.

Forskjellige løsninger med pergola finner du her.


Monter lys, varme og frontkappe

For å forlenge sene sommerkvelder kan du la markisen stå ute hele tiden. Det nye er å montere en nedsenkbar frontkappe med screenduk som forankres med vindsikring til rekkverk eller gulv på terrassen. I tillegg kan man montere lys med dimming og varmovner som skaper et trivelig utemiljø – selv etter solen har gått ned.

Se muligheter her.
Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler