Myggnetting
Få gratis befaring!
loader
Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Myggnetting

Plages du av mygg og andre insekter inne i boligen din gjennom hele sommerhalvåret?

Våkner du om natten av summing rundt ørene eller dusinvis av stikk på kroppen om morgenen? Med fastmontert myggnetting trenger du ikke plages lengre. Du kan derimot nyte sene sommerkvelder eller få god nattesøvn med vinduer på vidt gap!

Nyt livet på sommeren med fastmontert myggnetting

Denne insektsgardinen gjør det mulig både å være fri for insekter inne og få luftet skikkelig gjennom hele sommeren, både dag og natt. Myggnettingen holder mygg og andre insekter effektivt ute, er enkel i bruk og holder adskillig lengre enn løst monterte myggnettinger med borrelås eller annet enkelt feste. Med myggnetting fastmontert på både vinduer og dører, kan du i det minste nyte sommeren innendørs når insektene blir for nærgående og plagsomme ute.Effektiv myggnetting som varer år etter år

Myggnettingen er utstyrt med fjæring som gjør at den er i konstant spenn mellom sideskinnene og toppskinnen som er fastmontert i vindus- eller dørkarmen. Da lar det seg vanskelig gjøre for myggen å finne åpne partier i festene hvor de kan komme seg inn. Nederst på myggnettingen er det festet en kant med tette børster som legger seg mot karmen/listen når myggnettingen er trukket ned. På den måten unngår du innslipp av mygg også her, i tillegg til at du unngår snublefelle på dørlisten. Myggnettingen åpnes enkelt ved et lett trykk på håndtaket nederst.

I og med at myggnettingen er i spenn, unngås utglidning fra sideskinnene, og myggnettingen holder i år etter år. Nettingen kan enkelt strammes eller slakkes, alt etter hvilken hastighet du ønsker for åpning og lukking.

Myggnettingen tilpasses etter mål på karmen, og til flere typer vinduer og dører. Løsningen fremstår som moderne, elegant og diskret.

Disse fordelene får du med våre myggnettingløsninger:

• hindrer mygg og andre insekter i å komme inn
• mulig å åpne og lukke vinduer og dører / lufte
• god nattesøvn uten myggstikk
• fastmontert og varig løsning
• tilpasses både vinduer og dører
• leveres i hvit og sølv
• slipper å bruke myggspay eller myggspiral som gir dårlig inneluft
Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
loader