Nyt late dager i hagen!

27. april 2016
Uteplass
topbanner
Nyt de fine sommerdagene horisontalt. Tillat deg å være litt lat!

Solskjerming som tenker selv

En rekke solskjermingsprodukter kan motoriseres. Dette gjelder både screens, persienner og markiser. Med motoriserte markiser kan du automatisere bruken med forskjellige typer sol- og vindsensorer. Slike sensorer styrer markisen ut og inn etter vær- og vindforholdene, og gjør at du slipper å tenke på det – selv når du ikke er hjemme.

Du kan også styre markiser, screens eller persienner med forskjellig typer fjernkontroller – uten å forlate godstolen. Har du en smart-telefon kan du også styre solskjermingen via en app, enten du sitter foran TVen eller befinner deg på den andre siden av jordkloden.

Les mer om tilbehør til markiser her.

Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler