Skjerm deg for lav sol, vind og innsyn

27. april 2016
Uteplass, Solskjerming
topbanner
Solskjermingsprodukter dekker flere behov enn skjerming mot solen. Det er ingen hemmelighet at en norsk sommer byr på mer enn bare strålende solskinn. Solskjerming gir også ly mot yr, regn, vind og innsyn!

Mange terrasser, spesielt leilighetsterrasser over bakkeplan, er utsatt plassert i forhold til vind. Med en Zipscreen sidevegg kan du skape le – og samtidig gjøre terrassen litt mer privat ved å forhindre innsyn. Du kan konstruere din egen lille lune krok, eller lage et skjermet område stort nok til et helt grillparty. Det finnes enkle, praktiske løsninger på sidevegger i fleksibelt materiale som rulles helt sammen inne i en av sidestolpene, og som enkelt kan trekkes ut ved behov. Se film her.

Har du en terrassemarkise, kan en nedsenkbar frontkappe (Sunset) med screenduk festes mot gelender, gulv, eller til justerbare vindsikringsstag. Den hindrer innsyn og lav sol, tar av for vind og gjør det lunere på uteplassen. Frontkappen heves og senkes manuelt. Se film her.
Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler