Sover du dårlig om natten?

5. september 2019
Solskjerming
topbanner

I en hektisk hverdag er søvn avgjørende for god og stabil helse. De færreste tenker over at lyset som trer inn på rommet der du sover, spiller en stor rolle for søvnkvaliteten. 

Grunnen til at du sover bedre i et stummørkt rom er fordi lys vil stimulere melatoninnivået i kroppen til å tro at det er dag. I Norge varierer lyset etter årstidene, derfor trenger vi å skape et godt sovemiljø slik at du får sove godt gjennom hele året. Blackout rullgardinene som selges hos Markisemannen er helt lystette. Det betyr at de slipper inn minimalt med lys, og gjøre om dag til natt, om det er å foretrekke. 

Ønsker du å våkne til dagslys kan du velge en timer som programmerer rullgardinene til å trekke seg opp før alarmen ringer om morgenen. 


Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler