Pergola, Interiør, Uteplass, Solskjerming
topbanner

Vi kan vel være enig om at sommeren for lengst har spilt på sitt siste vers, og at høsten er godt i gang. Er du så heldig å ha en nydelig uteplass som har blitt brukt hele sommeren og våren? Da er det synd å måtte stenge den ned så fort gradestokken krymper. Men finnes det alternativer? Klart det gjør!

Markisemannen har flere gode løsninger der man kan kombinere terrassemarkiser med varmelamper, lys, og nedsenkbar frontkappe. Se for deg en kjølig høstkveld med deilig pledd, en kopp te, stearinlys, og god varme fra varmelampene. Slik kan du og dine nyte sene kvelder og skape gode minner i den friske høstluften fremover.


Forhindre innsyn fra naboen?

Forhindre innsyn fra naboen?

Har du et ønske om å skjerme deg for innsyn fra naboen? Da har du flere valgmuligheter. Valget ditt vil styres av hvor du ønsker skjermingen – og hvilke øvrige behov du ønsker å dekke.

Tips for skjerming på soverommet!

Tips for skjerming på soverommet!

De fleste foretrekker å sove i et helt mørkt soverom, men smaken er forskjellig, og det finnes mye å velge i blant sol- og vindusskjerming.

Årets farge

Årets farge

Årets farge: Sølvgrønn! Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet. Les mer om årets interiørfarge.

Finn din nærmeste markisemann for gratis befaring:
Se flere artikler