Markisemannen
Copyright © Markisemannen.no

Er du ikke spesielt glad i gardiner og ønsker å tilføre rommet og interiøret noe mer enn tradisjonell solskjerming? Da kan lamellgardiner være løsningen. Lamellgardiner kan brukes over alt og er spesielt egnet til store vindusflater. Lamellene gir både fleksibel og effektiv solskjerming og vil kankje bidra til å sette prikken over i-en for interiøret ditt?

 

Mye eller lite lys med lamellgardiner

Lamellgardiner er en praktisk og elegant løsning i forhold til skjerming mot sol og innsyn. Elegant fordi lamellgardiner er et moderne og praktisk alternativ til tradisjonelle gardiner. Lamellgardiner kan tilpasses interiøret ditt og er med på å pynte opp i rommet. Praktisk fordi lamellene er fleksible, slik at du selv kan styre hvor mye lys du ønsker å slippe inn. Du kan velge mellom gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede lamellgardiner.

$$gal$$

Lamellgardiner er like fine hjemme som på kontoret

Hele utvalget av lamellgardiner har bredt anvendelsesområde. De pynter opp og skjermer like bra både hjemme og på jobb. Aller best gjør lamellgardiner seg til store vindusflater, men de kan også brukes til mindre vinduer og som romdeler eller til skjerming.

 

Praktiske og elegante lamellgardiner

I tillegg til å skape en stemning i rommet, skjerme for sol, lys og innsyn, er det mulig å se ut med lamellgardiner. Den elegante løsningen, hvor du presist og gradvis kan vende lamellene, gir deg fullt spillerom i forhold til mengde lys du vil slippe inn, og du kan bevisst skape en harmonisk atmosfære inne. Samtidig har lamellgardiner et estetisk og lekkert utseende. Lamellgardiner kan også trekkes helt til siden, festes i midten eller på begge sider. Velg mellom å betjene lamellgardiner med snor, kjede eller elektrisk motor. 

Kort fortalt får du mye i en og samme løsning hvis du velger lamellgardiner til hjemmet eller kontoret:

- bredt anvendelsesområde – til vinduer og som skillevegg eller skjerming
- ideelle for store vindusflater
- moderne kombinasjon mellom gardiner og tradisjonell solskjerming
- funksjonell løsning på skråvinduer
- fleksibel og effektiv solskjerming
- mange betjeningsmuligheter; snor, kjede eller elektrisk motor
- selv styre grad av lysinnslipp
- gir naturlig, harmonisk lys inne
- elegant og praktisk
- tilskudd til interiøret
- stemningsskaper
- mulig å se ut
- godt utvalg; gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede
- passer bade hjemme og på kontoret

Persienner eller klassiske rullegardiner er andre løsninger for innvendig skjerming – med mange valgmuligheter – som du kanskje også vil ta en titt på?